ELECTROESTIMULACIÓ PERSONAL

 

L’electroestimulació integral (EMS) és un mètode d’entrenament d’alta intensitat que utilitza una sèrie d’impulsos elèctrics per crear contraccions musculars, aconseguint una activació de fibres musculars molt profunda i efectiva.

Aquest revolucionari mètode està especialment recomanat per:

  • Disminuir els problemes d’articulacions, ja que el treball muscular està lliure d’impacte i sobrecàrrega a genolls, turmells o colzes, minimitzant el risc de lesions òssies, articulars o tendinoses.
  •  Millorar en altres disciplines esportives (running, pàdel, boxa, etc.), ja que el desenvolupament del to muscular fa augmentar la força.
  • Reduir els problemes d’esquena.

Electroestimulación integral

BENEFICIS DE L’ELECTROESTIMULACIÓ

Millora els nivells de FORÇA

Afavoreix la pèrdua de GREIX corporal

Millora el RENDIMENT esportiu

Ajuda a PREVENIR lesions

Millora la densitat ÒSSIA

Ajuda a millora la imatge personal i l’AUTOESTIMA

COM FUNCIONA?

Per començar la sessió, et posarem l’armilla i els electrodes, que estaran humits per a una millor transmissió dels impulsos elèctrics.

Electroestimulación integral vista chaleco

La sensació que produeix l’electroestimulació comença per un pessigolleig generalitzat, amb una intensitat que anirà incrementant-se sessió rere sessió, conforme el cos s’adapta. Tot i el treball realitzat a cada sessió, la fatiga muscular no es fa notar fins que finalitza l’entrenament i els dies posteriors. Com que es necessiten entre dos i tres dies de recuperació, no és recomanable realitzar més de dues sessions a la setmana.

Cada sessió pot constar de vàries parts en funció del teu nivell i objectiu:

  • Adaptació a l’impuls: la intensitat de l’impuls elèctric s’incrementa per aconseguir les primeres adaptacions a la càrrega.
  • Entrenament de força: aquest programa proporciona excel·lents millores dels nivells de força, augmenta el to muscular i reafirma la pell i el teixit connectiu. 
  • Entrenament metabòlic: aquest programa estimula la reducció de pes gràcies a l’activació metabòlica.
  • Relaxació: serveix per a la relaxació corporal i mental, així com també per donar un lleuger impuls a la circulació sanguínia i afavorir la recuperació un cop acabat l’entrenament.

Totes aquestes fases sempre seran controlades per un entrenador personal que supervisarà la correcta execució dels exercicis i adaptarà la intensitat de l’impuls.

CONTRAINDICACIONS

L’electroestimulació integral només la poden realizar persones majors d’edat que no pateixin les següents patologies o malalties:

Implants medicinals actius, epilèpsia, trastorns circulatoris greus, trastorns circulatoris arterials, hemorràgies o tendències al sagnat sever (hemofília), hèrnia abdominal, hèrnia inguinal, tuberculosi, malalties tumorals, arteriosclerosi en estat avançat, malalties neurològiques greus, diabetis mellitus, malalties febrils, processos  bacterians o vírics aguts, malalties del fetge o insuficiència renal.

No és possible realitzar electroestimulació durant l’embaràs.

En cas de dubte, consulteu amb un metge abans de la primera sessió.

En qualsevol cas, recomanem realitzar una revisió mèdica completa abans de començar a entrenar amb nosaltres.

Per a les persones que, per qualsevol motiu, no puguin realitzar electroestimulació, podem dissenyar un programa d’entrenament adaptat a les seves necessitats.

 

Combina electroestimulació amb entrenament personal i un pla nutricional per a aconseguir millors resultats.